Agency

Дигиталният свят, в който живеем изисква от бизнеса да интегрира адекватни стратегии за бранда, продуктите или услугите си, за да се отличи от конкуренцията.

 • 72% от Потребителите искат да бъдат свързани с компаниите чрез интегрирани дигитални маркетинг стратегии
 • Комплексна и Мулти-канална дигитална маркетинг стратегия

Може да направи чудеса за вашето онлайн присъствие и бъдещето на вашия бизнес. Ние от Амплико ще се опитаме да ви помогнем да разберете защо имате нужда от него:

 1. Защото потребителите се нуждаят от няколко допирни точки с предлагания от вас продукт/услуга. За да генерирате положителни резултати, е нужно да изградите комплексна дигитална маркетинг стратегия. 80% от Потребителите използват онлайн канали, за да научат повече за брандове, продукти и услуги.
  И биха потърсили средно 6 опорни точки или канали преди да вземат решение за покупка. Бизнеса може да се нуждае от до 12 допирни точки преди да получи положителна оценка за продукта си от всеки клиент. Бизнесът трябва да присъства в поне няколко онлайн канала за връзка и ангажираност със своите таргет групи.
 2. Защото потребителите постоянно търсят ново съдържание. Поради леснодостъпната информация, потребителите биха търсили възможно най-актуални отговори и решения на техните въпроси. 23% от времето те прекарват в търсене на подобна информация. За да получат актуалното съдържание, от което имат нужда, потребителите търсят в поне няколко дигитални канала. 33% от тези хора получават нужната информация от социалните мрежи, докато останалата част я извличат от алтернативни дигитални канали. Предоставянето на актуална информация чрез комплексна дигитална стратегия ще увеличи шансовете ви за връзка с потенциални клиенти.
 3. Защото онлайн трафика идва от различни източници.  70 до 80% от онлайн трафика се генерира от търсачки и друг organic източник. Бизнеса би се опитал да минимизира разходите и да се фокусира върху безплатните канали за информация. Но подобнен ход би ви лишил от възможността да генерира детайлно таргетиран трафик.
 4. Защото комплексната дигитална маркетинг стратегия допринася за по-висока възвръщаемост на инвестицията.
 5. Защото потребителите, ангажирани чрез комплексна дигитална маркетинг стратегия, харчат повече. Комплексна дигитална маркетинг стратегия подобрява вашият рейтинг и и повишава възвръщаемостта на инвестицията ви. Това се случва, защото потребителите, привлечени през мулти-канална дигитална кампания харчат средно 4 пъти повече в сравнение с други потребители. Комбинации или микс от различни маркетинг канали ще окаже влияние как потребителите се ангажират с вашите кампании в определени часови интервали на деня.

 6. Защото дигиталните маркетинг канали се развиват постоянно.
 7. Защото вашите конкуренти се възползват от предимствата на комплексната дигитална маркетинг стратегия.