Кои сме ние?

Ние не просто поддържаме бизнес акаунти в социалните мрежи за нашите клиенти, ние създаваме емоции и преживявания, които потребителите харесват и споделят.

Amplico е дигитална агенция, специализирана в изграждането на маркетинг стратегии, поддръжка на бизнес акаунти в  социални мрежи и управление на рекламни кампании, изграждане и поддръжка на уеб сайтове.
Ние сме малък, но ентусиазиран екип, вярваме в дигиталната трансформация и знаем, че всеки бизнес има нужда от правилните хора за своето развитие.
Ключът към успеха е правилната маркетингова стратегия. Ориентирани сме към постигането на високи резултати за нашите клиенти.

Мнения на клиенти
0
+
Години
0
+
Екип
0
Клиенти

Защо да изберете Amplico Digital Marketing Lab?

При нас ще получите пълно маркетингово обслужване за Вашия бранд. Ние знаем от какво има нужда и как да го представим пред широката публика. Поддръжката на бизнес акаунти в социалните мрежи, менажирането на рекламни бюджети, поддръжка на сайтове и SEO оптимизация не е лесна задача. Тя изисква сериозно отношение и правилно изградена маркетингова стратегия. Всеки бизнес има нужда от екип, които да му помогне в позиционирането и да създаде положителна емоция в потребителя.

Ние добавяме стойност за Вашия бизнес чрез:

  • Достигане до нови аудитории.
  • Подобряване на имиджа на бранда.
  • Увеличаване на продажби

Нашата мисия

В Amplico Digital Marketing Lab държим на личното и човешко отношение. За нас е важно двете страни да бъдат в синхрон. Нашата мисия е да помогнем на малкия и среден бизнес да се представи пред широката публика и да му покажем как инструментите на дигиталния маркетинг могат да работят за бизнеса. Амбицирани сме да изградим положителна емоция в потребителя, изграждаме доверие и сме прозрачни пред нашите клиенти, за да видят положителните страни от съвместната ни работа. Обичаме предизвикателствата и ги приемаме с усмивка.

Amplico Digital Marketing Lab

Имате въпроси, свържете се с нас чрез контактната ни форма.